ТЕХНІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ОБЛАДНАННЯ ЩО ПРАЦЮЄ ПІД ТИСКОМ

ТЕХНІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ОБЛАДНАННЯ ЩО ПРАЦЮЄ ПІД ТИСКОМ

Компанія ТОВ «ЮТЕМ-ТТ» успішно пройшла сертифікацію про оцінку якості на відповідність вимогам Технічного регламенту обладнання, що працює під тиском по модулю Н1.

Технічний регламент обладнання, що працює під тиском – це стандарт якій відповідає вимогам європейській Директиві 2014/68/EU (Pressure Equipment Directive) і який набув чинності від 16 січня 2019 р. постановою Кабінету Міністрів України №27 і є обов’язковим для підприємств, що виготовляють і постачають обладнання  яке працює під тиском на території України. Модуль Н1 – підтверджує відповідність на основі цілковитого забезпечення якості з експертизою проекту.

Даний сертифікат дає гарантію нашим партнерам, що будь-яка вироблена нами продукція яка відноситься до такої, що працює або може працювати під тиском відповідає низці наступних вимог:

  • Система менеджменту якості ISO 9001:2015 впроваджена і працює;
  • Проектування відповідає високим нормам стандарту і всі процеси по проектуванню виконуються згідно вимог Технічного регламенту;
  • Методики виробництва, контролю і забезпечення якості продукції, зокрема процедури по виконанню нероз’ємних зварних з’єднань, впроваджені і цілковито виконуються нашими спеціалістами;
  • Контроль якості продукції який проводиться до, під час та після виробництва, а також періодичність його проведення відповідає усім самим високим вимогам Директиви.

Даний сертифікат засвідчує, що продукція ТОВ «ЮТЕМ-ТТ» (сталеві фасонні вироби та блоки технологічних трубопроводів), яка відноситься до такої, що працює під тиском, цілковито відповідає усім найвищим вимогам Технічного регламенту та доводить і підтверджує якість нашої продукції.

З повною інформацією та самим сертифікатом можна ознайомитись за посиланням 

 


Зробити замовлення

Телефон

Вкладення

Замовити дзвінок

Телефон

Зручна дата