Новини

ВИРОБНИЦТВО ТА ПОСТАЧАННЯ ФАСОННИХ ВИРОБІВ ДЛЯ КП КИЇВТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО

Укладено договір з КП «Київтеплокомуненерго» на постачання фасонних виробів у кількості 3 600 одиниць зі сталі 20. Ця угода є ще одним кроком у розширенні партнерських відносин з КП «Київтеплокомуненерго» по реалізації проектів підвищення надійності та зміцнення енергетичної інфраструктури міста Києва.

ВИГОТОВЛЕННЯ ФАСОННИХ ВИРОБІВ ДЛЯ
КП «ЖИТОМИРТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»

Заводом успішно завершено виробництво та постачання фасонних виробів для КП «Житомиртеплокомуненерго».

Згідно з договором було виготовлено 1130 фасонних виробів зі сталі 20 для виробничих потреб Замовника. На всіх етапах виробництва був забезпечений контроль за виконанням процедур для підтвердження відповідності продукції вимогам Директиви 2014/68/ЄС «обладнання що працює під тиском».

Компанія успішно пройшла сертифікацію на відповідність продукції вимогам Директиви 2014/68/ЄС «обладнання що працює під тиском» й отримала відповідне посвідчення від провідного європейського нотифікованого органу.

СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ВІДПОВІДНО ДО ЄВРОПЕЙСЬКИХ НОРМ ЩОДО ОБЛАДНАННЯ, ЯКЕ ПРАЦЮЄ ПІД ТИСКОМ

Компанія ТОВ «ЮТЕМ-ТЕХНОЛОГІЧНІ ТРУБОПРОВОДИ» успішно пройшла сертифікацію на відповідність продукції вимогам Директиви 2014/68/ЄС «обладнання що працює під тиском» й отримала відповідне посвідчення від провідного європейського нотифікованого органу.

Зокрема, завод отримав сертифікат на виготовлення безшовних деталей трубопроводів з аустенітних і феритних марок сталі згідно з нормами ЄС.

Ця сертифікація дозволить компанії постачати свою продукцію на європейський ринок і, таким чином, розширити географію своєї присутності за межами України.

 

КОМПАНІЯ ТОВ «ЮТЕМ-ТЕХНОЛОГІЧНІ ТРУБОПРОВОДИ» УСПІШНО ПРОЙШЛА СЕРТИФІКАЦІЮ СИСТЕМИ ЕКОЛОГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ НА ВІДПОВІДНІСТЬ ВИМОГАМ СТАНДАРТУ ДСТУ ISO 14001:2015

Компанія ТОВ «ЮТЕМ-ТЕХНОЛОГІЧНІ ТРУБОПРОВОДИ» успішно пройшла сертифікацію систем екологічного менеджменту на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 1400l:2015, IDT) «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування» та отримала Сертифікат на систему екологічного управління.

Цей стандарт допоможе компанії досягти запланованих результатів своєї системи екологічного управління, які будуть корисними для довкілля, для самої організації та зацікавлених сторін. Результати системи екологічного управління, які компанія планує в
своїй екологічній політиці, стосуються:
— підвищення екологічної дієвості;
— виконання обов’язкових для дотримування відповідності вимог;
— досягнення екологічних цілей.

Досягнення гармонійного поєднання навколишнього середовища, суспільства та сталого розвитку вважають необхідною умовою задоволення потреб нинішнього покоління без нанесення шкоди можливості майбутнім поколінням задовольняти свої потреби.

ЗАВЕРШЕНО ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ПОСТАЧАННЯ ФАСОННИХ ДЕТАЛЕЙ ТА ЕЛЕМЕНТІВ ТРУБОПРОВОДІВ ДЛЯ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ

Завод ТОВ «ЮТЕМ-ТЕХНОЛОГІЧНІ ТРУБОПРОВОДИ» завершив виконання об’ємного замовлення з виготовлення та постачання фасонних деталей та елементів трубопроводів зі сталі на замовлення однієї з регіональних теплових мереж.

Уся продукція була виготовлена відповідно до вимог ДСТУ із застосуванням сучасного обладнання світових виробників, яке забезпечило повний виробничий цикл. Контроль якості здійснювався на всіх етапах виробництва, починаючи з отримання матеріалів і комплектуючих - до відвантаження готової продукції. Адже забезпечення задоволеності наших Клієнтів стабільно високою якістю продукції - це головне для нас!

Тож купуйте українське, бо це найкраще!

ВИГОТОВЛЕННЯ ВІДВОДІВ КРУТОВИГНУТИХ ТИПУ 3D ЗІ СТАЛІ

Заводом ТОВ «ЮТЕМ-ТЕХНОЛОГІЧНІ ТРУБОПРОВОДИ» виготовлено партію безшовних приварних деталей трубопроводів (відводів) зі сталі на замовлення провідної української енергопостачальної компанії.

Відводи крутовигнуті типу 3D виготовлені методом холодної деформації за стандартом ДСТУ ГОСТ 17375:2003 таких типорозмірів:

Відвід 90°-2-57х4
Відвід 90°-2-76х4
Відвід 90°-2-89х4
Відвід 90°-2-108х4
Відвід 90°-2-133х5
Відвід 90°-2-159х6
Відвід 90°-2-219х7
Відвід 90°-2-273х8
Відвід 90°-2-325х8

Уся продукція виготовлена з чітким дотриманням встановлених Замовником технічних норм і стандартів. Контроль якості продукції проводився на всіх етапах виробництва.

Купуйте українське!

ТЕХНІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ ОБЛАДНАННЯ ЩО ПРАЦЮЄ ПІД ТИСКОМ

Компанія ТОВ «ЮТЕМ-ТТ» успішно пройшла сертифікацію про оцінку якості на відповідність вимогам Технічного регламенту обладнання, що працює під тиском по модулю Н1.

Технічний регламент обладнання, що працює під тиском – це стандарт якій відповідає вимогам європейській Директиві 2014/68/EU (Pressure Equipment Directive) і який набув чинності від 16 січня 2019 р. постановою Кабінету Міністрів України №27 і є обов’язковим для підприємств, що виготовляють і постачають обладнання  яке працює під тиском на території України. Модуль Н1 – підтверджує відповідність на основі цілковитого забезпечення якості з експертизою проекту.

Даний сертифікат дає гарантію нашим партнерам, що будь-яка вироблена нами продукція яка відноситься до такої, що працює або може працювати під тиском відповідає низці наступних вимог:

  • Система менеджменту якості ISO 9001:2015 впроваджена і працює;
  • Проектування відповідає високим нормам стандарту і всі процеси по проектуванню виконуються згідно вимог Технічного регламенту;
  • Методики виробництва, контролю і забезпечення якості продукції, зокрема процедури по виконанню нероз’ємних зварних з’єднань, впроваджені і цілковито виконуються нашими спеціалістами;
  • Контроль якості продукції який проводиться до, під час та після виробництва, а також періодичність його проведення відповідає усім самим високим вимогам Директиви.

Даний сертифікат засвідчує, що продукція ТОВ «ЮТЕМ-ТТ» (сталеві фасонні вироби та блоки технологічних трубопроводів), яка відноситься до такої, що працює під тиском, цілковито відповідає усім найвищим вимогам Технічного регламенту та доводить і підтверджує якість нашої продукції.

З повною інформацією та самим сертифікатом можна ознайомитись за посиланням 

 

ЗАВОД “ЮТЕМ-ТТ” ВІДНОВИВ СВОЮ РОБОТУ У ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

Для наших Клієнтів пропонуємо виготовлення та постачання холодноформованих фасонних деталей (відводів, трійників, переходів) з вуглецевої і нержавіючої сталей та титану, а також виготовлення блоків технологічних трубопроводів, опор і підвісок. Крім того завод надає послуги з виготовлення нестандартизованих виробів із нержавіючої сталі (ємностей, димових труб тощо).

Ми готові забезпечити виконання договірних зобов’язань навіть у період дії військового стану.

ПІДПИСАНО ДОГОВІР З АТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ» ПРО ВИРОБНИЦТВО ДЕТАЛЕЙ ТРУБОПРОВОДІВ

Заводом ТОВ «ЮТЕМ-ТЕХНОЛОГІЧНІ ТРУБОПРОВОДИ» підписано договір з АТ «Дніпропетровськгаз» про постачання сталевих деталей трубопроводів у місто Дніпро на замовлення інноваційного заводу з виготовлення газового обладнання Регіональної газової компанії – RGC Production (РГК Продакшн).

Найменування фітингової продукції (відповідно до специфікації до договору) з нелегованої сталі (ст. 20), що поставлятиметься:

  • Заглушки фланцеві згідно з ГОСТ 12836-67;
  • Фланці згідно з ГОСТ 12820:2008;
  • Вільний фланець згідно з EN 1092-1:2013;
  • Трійники згідно з ДСТУ ГОСТ 17376-2003.

Уся продукція буде виготовлена на заводі з виготовлення деталей, елементів та блоків трубопроводів UTEM-TT, із застосуванням сучасного обладнання та кваліфікованого персоналу з дотриманням усіх вимог нормативної документації. Також, буде здійснено маркування продукції, що міститиме: товарний знак виробника, характеристики виробу, позначення типорозміру та стандарту на виріб, заводський номер.

ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ПОСТАЧАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ТРУБОПРОВОДІВ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ ДЛЯ ВП РІВНЕНСЬКА АЕС

Підписано договір з ВП "Рівненська АЕС" ДП "НАЕК "Енергоатом" про виготовлення та постачання елементів трубопроводів з нержавіючої сталі, які будуть використані під час проведення ремонтних робіт спринклерної системи енергоблоку №1.

Продукція  відноситься до обладнання групи «В» по НП 306.2.227-2020 і буде виготовлена відповідно до вимог ОСТ 24.125.01-89  для встановлення на системах важливих для безпеки (СВБ) АЕС.

Зробити замовлення

Телефон

Вкладення

Замовити дзвінок

Телефон

Зручна дата